Stiinta & Tehnologie

Eidos va lansa Jupiter Lander pentru telefoane mobile

E foarte posibil ca titlul Lander sa nu iti fie indiferent, mai ales daca esti un gamer inrait. Daca totusi acest titlu nu iti spune nimic, voi clarifica putin lucrurile.

In anul 1983 Lander vedea lumina zilei pentru consola Commodore 64. Pe atunci jocul avea o grafica in care un pixel era cat un cub de zahar, dar si asa, jucatorul a fost prins in actiunea lui.

Intoarcerea lui Jupiter Lander

Astazi pasionatii acestui joc de mult apus, dar devenit un clasic, il vad cum se intoarce printre noi, de data aceasta pe telefoanele mobile si totul datorita celor de la Eidos, care vor lansa jocul pentru aceste dispozitive.

Jucatorul va avea de parcurs 10 nivele. La inceputul fiecaruia, utilizatorul va avea de condus o nava spatiala care din pacate are foarte putin combustibil. Pe cat inaintezi in nivel va trebui sa cauti surse pentru combustibil, sa te feresti de terenul stancos, actiunea devenind tot mai alerta dupa cum progreseaza jocul.

Jupiter Lander va mai oferi viitorilor utilizatori si zone speciale care ofera bonusuri si puncte mai multe, dar pentru acestea nava va trebui sa se lupte putin mai mult cu mediul inconjurator nefast.

Retro si

Eidos mai vine cu o surpriza dedicata special fanilor. Jocul se poate desfasura cu grafica originala a lui Jupiter Lander, cea din Commodore 64 cu tot tacamul "retro" pe care il are sau in versiunea nou nouta cu o grafica cu efecte de particule si mod zoom.

Jupiter Lander se va lansa initial in Anglia, dar pentru o tura de joc, utilizatorul va avea nevoie de un cod special, acesta depinzand de telefonul pe care il foloseste.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea