Stiinta & Tehnologie

#tefla #statii calcat #fier calcat #calcat

Economie de timp si spatiu cu statiile de calcat compacte si ultra usoare de la Tefal

Statiile cu boiler de inalta presiune elibereaza de trei ori mai mult abur decat un fier traditional, reducand la jumatate timpul dedicat sesiunilor de calcat. Pentru cei care isi doresc sa economiseasca si spatiu, specialistii Tefal au creat statii compacte, ultra usoare, ce ofera rezultate rapide si eficiente cat ai spune „abur”.

Statia Actis GV6350 este combinatia optima intre performanta si confort in utilizare. Aparatul are dimensiuni reduse si design compact, fiind in acelasi timp puternic si usor de folosit.  Rezervorul de apa cu o capacitate de 1,2 l poate fi umplut in orice moment, pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

Datorita presiunii inalte, statia Effectis Easy GV6770 elibereaza un abur puternic ce patrunde adanc in tesatura, relaxand fibrele textile si eliminand cu usurinta chiar si cele mai dificile cute. Printre beneficiile acestei statii se numara si colectorul anticalcar: un sistem integratde clatirepentru a elimina rapid si usor depunerile de calcar.

Statia Pro Express Control GV8931 se remarca prin tehnologia Smart Auto Control, ce combina pefect temperatura si cantitatea de abur eliberata, in functie de tipul de tesatura (delicata, normala si jeans), prin simpla apasare a unui buton astfel incat utilizatorul sa se bucure de cele mai rapide si eficiente sesiuni de calcat.

„Statiile de calcat cu tehnologii miniaturizate se adreseaza utilizatorilor casnici care isi doresc un aparatrezultate profesionale, insa nu au suficient spatiu pentru depozitarea aparatelor performante. O statie de calcat cu boiler de inalta tensiune presiune si design compact este usor de folosit si totodata foarte puternica, astfel ca rezultatele sunt impresionante, iar satisfactia garantata. CPana la 31 mai 2016, cei care doresc sa le incerce au la dispozitie 60 de zile de testare in care se pot convinge de performantele acestor aparate”, explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Programul „Prima Statie” continua

Pana la finalul lunii mai, cei interesati de achizitionarea unei statii de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal pot testa produsul timp de 60 de zile, avand posibilitatea sa-l returneze la finalul perioadei si sa primeasca banii inapoi, daca acesta nu indeplineste cerintele lor. Campania este valabila pentru statiile de calcat cu boiler Tefal achizitionate exclusiv din magazinele Altex, Media Galaxy, Flanco, precum si din magazinele online altex.ro, mediagalaxy.ro, flanco.ro si emag.ro, pana la 31 mai 2016, inclusiv.

Consumatorii pot afla mai multe despre programul „Prima Statie” accesand pagina primastatie.tefal.ro. Tot aici pot vedea daca o statie de calcat este potrivita pentru nevoile lor. Cei care se inscriu in program vor fi primii care vor afla despre initiativele pe care Tefal le va derula pe parcursul acestui an si chiar pot avea sansa de a participa la concursuri cu premii.

Sursa foto: jackiesironingservice.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea