Stiinta & Tehnologie

# e-advertising #seo #online

E-Advertising – un partener de incredere pentru succes garantat in mediul online

Desi reprezinta un concept mai putin cunoscut, SEO (optimizarea motoarelor de cautare) merita un plus de atentie. Oricine ar trebui sa aiba macar cateva cunostinte de baza in acest domeniu, indiferent de domeniul in care activeaza. Cum nu exista inca suficiente informatii pe acest subiect, este indicata o consultanta din partea unor specialisti din acest sector de nisa. Rezultatele si beneficiile sunt intotdeauna surprinzatoare.

SEO – O investitie si nu un cost

Dupa perioada de glorie a cuvintelor cheie decisive in afisarea rezultatelor de catre motoarele de cautare, secolul XXI a adus o serie de modificari ce constau in algoritmi complecsi care dau ordinea rezultatelor cautarii. Conteaza atat elemente interne ale site-ului – text, domeniu, elemente si etichete HTML, cuvinte cheie si sinonime, atribute ale imaginilor, dar si elemente externe, care tin de contextul folosirii cuvintelor in cautare sau de numarul total de hyperlink-uri de la si spre o pagina. Asadar, sunt zeci de factori care pot face diferenta intre website-urile care apar pe prima pagina a rezultatelor unei cautari si celelalte, care apar incepand cu pagina 2 in jos. Daca va regasiti in aceasta ipostaza, atunci trebuie sa stiti ca aveti o problema si ca ”lasati banii pe masa”. Ridicarea rangului companiei in top 3 pe prima pagina, acolo unde se duc majoritatea click-urilor in urma oricarei cautari, poate aduce un profit masiv comparativ cu investitia modesta in optimizare SEO. De aceea, SEO este comparat cu investitiile imobiliare, care pot aduce rezultate uluitoare atunci cand sunt facute corect si la momentul potrivit.

Serviciul SEO transforma pagina web in angajatul perfect: functioneaza 24 de ore zilnic, 7 zile din 7, 365 de zile pe an, nu intarzie, nu se imbolnaveste, nu pleaca in concediu. in acest mod, site-ul va face ceea ce i s-a cerut sa faca: impulsioneaza vanzarile prin cresterea numarului de vizitatori.

E-Advertising – profesionistii SEO care raspund prompt nevoilor clientilor

E-Advertising este o companie specializata in elaborarea si aplicarea de strategii SEO, prin maximizarea potentialului instrumentelor utilizate in vederea obtinerea celui mai bun loc din randul rezultatelor motoarelor de cautare. Aceasta presupune o analiza personalizata din partea specialistilor E-Advertising pentru fiecare client si fiecare site in parte. Nevoile clientilor nu pot fi satisfacute cu promptitudine decat prin implicarea activa a acestora. Echipa E-Advertising impartaseste deschis ideile, strategiile si evolutia proiectului si tine cont in permanenta de sugestiile si recomandarile clientilor. Toate acestea fac parte din reteta succesului companiei.

„Succesul E-Advertising se datoreaza profesionalismului si eforturilor pe care compania le-a facut in cei patru ani de la infiintare. Am investit mult in echipa noastra, toata activitatea desfasurandu-se ”in-house”, conform valorilor fundamentale ale companiei: satisfactia clientilor, calitatea serviciilor, valorificarea resurselor, eficienta financiara. Functionam cu cinci departamente foarte bine inchegate – Content writing, SEO, Programare, Vanzari si Financiar, ceea ce ne permite un control riguros asupra tuturor proceselor si ne ajuta sa fim intotdeauna prompti in relatia cu partenerii nostri”, declara Eugen sotropa, CEO la E-Advertising.

Despre E-Advertising

E-Advertising este o agentie SEO care ruleaza pe piata romaneasca din 2011. Factorii cheie de succes sunt adaptarea la nevoile clientilor, performanta continua si raportul pret-rezultate. Cu un portofoliu de peste 300 clienti, o echipa dedicata excelentei si alimentata de ultimele tehnologii in domeniu, E-Advertising a devenit in doar 4 ani unul dintre cei mai importanti jucatori de piata SEO din Romania.

Pentru mai multe informatii despre E-Advertising si despre serviciile oferite, puteti contacta direct pe Diana Muraru, Sales Manager, prin vanzari@E-Advertising.co sau 0732941354.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea