Stiinta & Tehnologie

#terminal #telefon #smartphone #blackberry # blackberry os7

Doua noi modele BlackBerry, anuntate oficial

Research in Motion ( RIM ) a anuntat prin, intermediul blogului dedicat dezvoltatorilor companiei, ca va lansa, in curand, doua noi modele de smartphone-uri: BlackBerry 9380 si 9790, potrivit GSMArena.

Momentan, potrivit sursei citate, nu exista foarte multe detalii oficiale referitoare la cele doua smartphone-uri. Totusi, RIM a anuntat ca BlackBerry 9380 va fi un telefon full touchscreen, cu un ecran de 3,2 inci, similar modelului Storm, cu o rezolutie de 480 x 360 pixeli. Cel de-al doilea model, BlackBerry 9790, va avea un ecran de 2,44 inci, rezolutie de 480 x 360 pixeli si tastatura full QWERTY.

Ambele terminale vor folosi ultimul sistem de operare al RIM, BlackBerry OS 7. Anuntul facut de RIM pe blog este adresat dezvoltatorilor companiei, care se pot apuca sa lucreze, pe baza unui SDK ( kit de dezvoltare), la realizarea de aplicatii pentru noile telefoane echipate cu OS 7. RIM nu a facut publica data lansarii oficiale a celor doua smartphone-uri, dar un anunt in acest sens este asteptat zilele urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea