Stiinta & Tehnologie

#lampa subacvatica #cel mai mic telefon #gadgeturi

Doua gadgeturi inedite pe care trebuie sa le ai si tu

Iti doresti un telefon foarte mic care sa-ti incapa in portofel si sa fie la el de usor precum o pana, sau leduri colorate subacvatice pentru piscina ori pentru baia copilului? Dorintele tale pot deveni realitate!

Cel mai mic telefon

Cel mai mic telefon din lume cantareste doar 28 de grame si incape in portofel. Telefonul M5 are marimea unui card bancar si poate incapea cu usurinta in portofel. Telefonul are functie bluetooth, display LCD de 1.0 inch, CPU: Single Core si accepta o singura cartela SIM. Telefonul rezista timp de 100 de ore incarcat in varianta standby, iar timpul de convorbire este de 4-6 ore. Un astfel de telefon costa doar 149 de lei.

Lampa subacvatica, multicolora

Lampa subacvatica, multicolora este ideala pentru piscina sau pentru cadita din baie, pentru amuzamentul celor mici. Lampa este dotata cu telecomanda, ce iti permite schimbarea culorii si functioneaza pe baza de baterii. Pretul pentru o astfel de lampa este de doar 49 de lei.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea