Stiinta & Tehnologie

#folosire hoverboard toamna #hoverboard

Device-ul momentului: Ce faci cu hoverboard-ul pe vreme rea?

E posibil ca adolescentul tau sa aiba un hoverboard. Aceste device-uri de transport au fost "jucariile momentului" in aceasta vara, iar copilul nu pare sa vrea sa se desprinda de el. Ce e de facut, odata cu venirea toamnei?

Pentru multi adolescenti, activitatea principala in aceasta vara pare sa fi fost "sa se dea" pe un hoverboard cool. Se pare ca, la finalul verii, a venit si momentul bilantului si al intrebarii nerostite, legate de acest device: ce se va intampla cu el?

Un hoverboard de calitate poate fi folosit si toamna

Raspunsul pare sa fie relativ simplu. Orice hoverboard foloseste tehnologie, deci atunci cand va veni frigul, device-ul de transport va trebui stocat pana primavara urmatoare. Atunci se vor incheia si desele plimbari in parc ale adolescentului tau, la fel ca si grija ca hoverboard-ul sa fie intotdeauna in cea mai buna stare. In primul rand, ar trebui sa stii ca un hoverboard trebuie stocat incarcat, in cutie, intr-un spatiu cu temperaturi intre 5 si 40 grade Celsius.

Dar copilul este inca entuziasmat de hoverboard si doreste sa il mai foloseasca. Insa, frigul bate la usa din calendar. Ce este de facut?

Monkey Board este una dintre companiile ce comercializeaza inclusiv hoverboard-uri cu roti de 8.5 inch si doua motoare a cate 400 W (cum ar fi modelele Night Tracker, Red Waver si Graffo Xplorer). Acestea mai sunt numite si hoverboard-uri off-road sau hoverboard-uri hummer. Daca a venit toamna, iar temperaturile au scazut putin, schimbarea nu inseamna ca adolescentul tau este nevoit sa renunte la hoverboard.

Alternative cool pentru un hoverboard si mai cool 

1. Viteza mai mica

Conditiile de utilizare ale unui hoverboard cool mentioneaza ca acesta nu trebuie expus la ploaie, gheata, zapada, namol sau roua. Insa, viteza este controlata de utilizator.

Astfel, un hoverboard de calitate pe care copilul il foloseste la viteza mica, pe vreme insorita, il expune la frig chiar mai putin decat… bicicleta.

2. Skate-parcurile acoperite

Copilul tau a aflat de skate-parcurile acoperite? In Bucuresti exista cel putin unul, iar celelalte orase mari ale tarii se dezvolta in acest sens.

Un skate parc acoperit ii ofera copilului suficient spatiu incat sa se bucure de viteza, timp in care exerseaza scheme pe hoverboard. Un plus semnificativ al acestor locuri e ca ii dezvolta si abilitatile de socializare, pentru ca sunt sanse mari ca acolo sa gaseasca alti pasionati de mersul pe hoverboard.

3. Localurile cu terase acoperite

Ce poate fi mai tentant decat o iesire in oras in care tu te bucuri de timp petrecut cu copilul tau, iar el se poate bucura si de hoverboard? Bineinteles, optiunea aceasta nu e valabila pentru terasa aglomerata de langa bloc sau cele cateva mese inghesuite din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Insa, daca localul are o terasa acoperita, atunci cand rezervi masa, poti intreba daca hoverboard-urile sunt premise. Este posibil sa primesti un raspuns pozitiv.

Hoverboard-ul nu trebuie sa fie "o jucarie" sezoniera

A trecut vara, asa ca probabil ai definitivat, in minte, si bilantul legat de hoverboard si ce inseamna pentru copilul tau. Ai observat ca ii dezvolta independenta, precautia, abilitatile creative si chiar pe cele sociale. Asa ca, momentan, nu este nevoie sa iti indrumi adolescentul sa isi arunce hoverboard-ul in cutia din debara.

Te invitam sa profiti de optiunile de mai sus si sa ii faci o bucurie copilului tau. Apoi, poti arunca un ochi in magazinul Monkey Board, pentru ca ce cadou ar fi mai potrivit decat un hoverboard diferit, la preturi reduse?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea