Stiinta & Tehnologie

Destiny's Child lanseaza joc pentru telefoanele mobile

Colaborearea celor de la Square Enix cu trupa R&B Destiny's Child da nastere unui nou joc pentru telefoanele mobile.

Acest titlu este primul de acest gen, iar pentru realizarea lui Square Enix a primt ajutorul celor de la Sony BMG Music Entertainment.

Competitie de dans

Actiunea jocului va fi o competitie de dans care le va avea ca eroine pe cele trei soliste vocale ale grupului Destiny's Child, Beyoncé Knowles, Kelly Rowland si Michelle Williams.

Jucatorul va trebuie sa se miste in ritmutile melodiile lor de top ca Survivor , Bug A Boo, Say My Name sau Lose My Breath. Jocul va fi distribuit incepand din aceasta iarna in America de Nord prin operatorii de telefonie mobila locali, chiar daca nu se stie data oficiala a lansarii lui.

Proiect minune

Thomas Hesse, presedinte al Global Digital Business pentru Sony BMG Music Entertainment declara ca: "Suntem incantati sa lucram cu Destiny's Child si Square Enix pentru a scoate pe piata acest joc inovativ. DC Groove va da fanilor o sansa sa intre in contact cu unul din cele mai talentate trupe ale tuturor timpurilor."

Shuhei Yamaguchi, Mobile Producer in cadrul Square Enix adauga: "Lucrul cel mai frumos ce tine de acest proiect este ca principalii oameni implicati in crearea lui sunt cei tineri. Acelasi lucru ese valabil si pentru artisti, multi dintre fanii lor si targetul nostru. Acesta este un joc pentru cei tineri. Sunt increzator ca proiectul este unic si va extinde genurile de jocuri casual pentru dispozitivele mobile, devenind astfel un adevarat succes."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea