Stiinta & Tehnologie

#demo #ui #sony ericsson #rachel #android

Demo cu UI-ul primului terminal Sony Ericsson cu Android

Un videoclip demonstrativ cu interfata de utilizator (UI) a primului terminal Sony Ericsson cu Android a aparut pe internet.

Detalii despre telefonul mobil in cauza, care are nume de cod Rachel, au aparut deja pe web in urma cu cateva zile.

Inca neoficial

Singura problema este ca sursa videoclipului nu este oficiala si inca nu se stie daca interfata de utilizator va fi cea reala. Demonstratia video a fost postata pe site-ul USEB - Unofficial Sony Ericsson Blog.

Totusi, sursele inclina sa creada ca de fapt videoclipul, chiar daca este un prototip, prezinta propria interfata de utilizator dezvoltata de Sony Ericsson pentru terminalele care vor rula sistemul de operare Google Android .

Daca informatiile sunt reale si daca Sony Ericsson va lansa primul lor terminal cu Android pana la sfarsitul acestui an (2009), modelul lor ar fi unul din cele mai performante si asteptate telefoane mobile ale anului.
Specificatii tehnice "SE" Rachel

Sony Ericsson Rachel s-ar putea sa fie de fapt terminalul XPERIA X5 cu procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz. Telefonul va suporta functii ca decodare video in format HD, camera foto de 8 MP sau chiar 12 MP, receptor GPS, broadcast TV si suport Wi-Fi.

Din pacate in prezent nu se stie daca un terminal din familia XPERIA va rula Android vreodata. Pana acum, compania a rezervat modelele XPERIA sistemului de operare de la Microsoft, Windows Mobile.

Video demonstrativ

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea