Stiinta & Tehnologie

# declaratii fara precedent #armata americana #declaratii #extraterestru

Declaratii fara precedent ale unui fost Maior din armata americana: Extraterestru, impuscat mortal de 5 ori!

Un fost Maior in armata americana, George Filler, in varsta de 84 de ani, a facut declaratii fara precedent. Acesta a dezvaluit un moment petrecut in anul 1987, care a fost tinut secret de armata in tot acest timp.

 

Potrivit Maiorului, in 1987 un OZN a fost confundat cu un avion de spionaj la baza americana Fort Dix din New Jersey si in acel moment a fost deschis focul. Potrivit declaratiilor facute de George Filler, un extraterestru a fost impuscat mortal de 5 ori in urma incidentului. Acesta mai precizeaza ca nu a vazut intamplarea cu ochii lui, dar ca totul i-a fost relatat de un superior care avea gradul de Sergent principal.

"Era agitat, fata lui era palida si avea ochii larg deschisi. Apoi a spus cel mai ciudat lucru: 'Un extraterestru a fost impuscat la Fort Dix si l-au gasit la capatul pistei noastre'", a spus George Filler in cartea sa, potrivit Daily Star.

La inceput, George Filler a crezut ca Sergentul glumeste si ca este vorba despre un spion.

"Nu, era din spatiul cosmic, un extraterestru", a continuat Sergentul. Potrivit descrierilor, extraterestul a fost identificat ca fiind o 'creatura subtire de culoare gri-maro'.

Cadavrul extraterestrului impuscat ar fi fost dus la baza aeriana Wright-Patterson din Ohio.

Iesit la pensie, George Filler sustine cu tarie ca relatarea povestita nu este o farsa si e 100% reala, potrivit sport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea