Stiinta & Tehnologie

#auto rulate BMW #auto rulate

De ce este o idee buna sa optezi pentru auto rulate BMW?

In domeniul auto, se spune despre masinile rulate BMW ca sunt ca un vin bun care, cu cat imbatraneste mai mult, cu atat este mai valoros sau ca aceste masini sunt ca niste atleti care sunt antrenati sa alerge extraordinar de bine pana la sfarsitul maratonului. BMW-urile second-hand sunt masini dotate cu echipamente tehnologice avangardiste si inovatoare, au o putere deosebita si o robustete de neegalat, dar si culori atemporale, toate acestea conferindu-le o valoare deosebita in piata autovehiculelor rulate.  

 

Producatorul auto bavarez BMW (Bayerische Motoren Werke) a precizat, recent, ca masinile pe care le produce sunt prezente pe sosele pentru o perioada mai indelungata de timp decat in trecut. Avand sediul in Munchen, BMW fabrica aceste masini cu o atentie deosebita asupra detaliilor inca din anul 1916, rezultatul fiind niste masini de ultima generatie, luxoase si sportive care isi pastreaza caracteristicile extraordinare si ca masini rulate.

Valoarea de revanzare a unei auto rulate BMW este net superioara altor marci, avand in vedere faptul ca acestea sunt fabricate cu o tehnologie germana de ultima generatie. Marcile germane, printre care si BMW, se numara printre cele mai bine vandute vehicule rulate de lux din lume.

Achizitia unei masini rulate BMW este un vis pentru multi oameni chiar daca acestea sunt la mana a doua. BMW este una dintre cele mai dorite marci de masini din lume si asta pentru ca, de-a lungul timpului, si-a dovedit valoarea respectand standardele de calitate si prin intermediul performantelor.   

Specialistii spun ca un vehicul BMW incepe sa imbatraneasca cand ajunge la 250.000 km. Inainte de a atinge acest nivel, este inca foarte puternic si elegant si multi spun ca, la 150.000 de km, un BMV second-hand ruleaza mai bine decat la primele sale iesiri pe sosea.

Experienta pe care un sofer o are la volanul unui BMW este unica. Echipamentele interne moderne asigura parcurgerea oricarui fel de drum fara nicio problema pentru multi ani de zile.

In cazul autoturismelor BMW, interiorul are calitati de neegalat, la majoritatea modelelor. Doar cateva dintre modelele de masini de pe piata sunt echipate cu tapiterie din piele pura ce pot rezista atat de mult in timp.         

Piesele in cazul masinilor BMW, comparativ cu cele ale altor autovehicule, sunt extraordinar de durabile, astfel ca BMW-urile rulate au nevoie de mult mai putine reparatii si lucrari de intretinere. Si din acest motiv, masinile BMW second-hand sunt o optiune foarte buna.  

Si, nu in ultimul rand, masinile BMW rulate se vand, in general, la preturi corecte, chiar convenabile daca luam in calcul raportul calitate-pret. Asta si datorita faptului ca piata este suprasaturata (exista mai multa oferta decat cerere), dar si pentru ca este o concurenta puternica in piata din partea vanzarilor de BMW noi.   

Germania, aceasta extraordinara tara europeana, este cunoscuta si ca locul unde se produc cele mai multe vehicule sport si de lux pe cap de locuitor din lume. Numarul de BMW care se afla in acest moment in trafic la nivel international, este de asemenea, unul impresionant. Avand in vedere toate aceste aspecte, putem concluziona ca masinile BMW rulate sunt o investitie foarte buna.

 FOTO: tiriacauto.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea