Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy S III #samsung galaxy #smartphone galaxy

De ce a explodat Samsung Galaxy S III?

Samsung a investigat in detaliu explozia unui smartphone Samsung Galaxy S III in Irlanda, iar concluzia este ca telefonul a fost pus in cuptorul cu microunde.

Alaturi de autoritatea britanica pentru investigarea incendiilor, Fire Investigations UK, Samsung a ajuns la concluzia ca Galaxy S III nu putea exploda in absenta unor interventii externe.

Analiza pentru identificarea cauzei exploziei lui Samsung Galaxy S III a aratat ca cea mai probabila cauza a fost introducerea smartphone-ului intr-un cuptor cu microunde, scrie GSMArena.com.

Dupa publicarea rezultatelor, utilizatorul care a lansat plangerea si-a retras acuzatiile si a explicat situatia. Fara stirea lui, o alta persoana a udat telefonul Samsung Galaxy S III, apoi l-a introdus in cuptorul cu microunde sperand sa-l usuce rapid.

Alaturi de Samsung Galaxy S III, si iPhone 4S a fost acuzat recent ca explodeaza fara motiv, dar nu a existat nicio plangere scrisa care sa duca la o ancheta.

Sursa foto: Gizmodo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea