Stiinta & Tehnologie

#instagram #editor foto #editare poze #functii instagram

Editeaza fotografiile ca un profesionist! Ce functii a introdus Instagram

Populara aplicatie de photo-sharing Instagram a fost imbunatatita cu cateva functii noi de editare a fotografiilor, care pot transforma pana si cea mai nereusita poza intr-o mica opera de arta.

Pana acum, Instagram le permitea utilizatorilor sai se modifice pozele in mare parte doar apeland la filtrele preexistente. Cea mai recenta actualizare a aplicatiei a introdus insa 10 noi functii de editare care ofera posibilitatea de a modifica fotografiile in feluri mai subtile.

Astfel, toti utilizatorii pot de acum inainte sa opereze schimbari care vizeaza luminozitatea, saturatia, contrastul, intensitatea filtrului folosit si multe altele cu un singur click pe butoanele nou introduse de Instagram.

Instagram a lucrat la noile functii de editare foto aproximativ sase luni de zile. "Instagram si-a propus intotdeauna sa transforme acele functii, care candva erau inaccesibile, intr-unele accesibile tuturor celor care folosesc aplicatia noastra", a declarat Peter Deng, manager de produs in cadrul Instagram, pentru Mashable.com.

Sursa foto: instagram.com, rocketpost.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea