Stiinta & Tehnologie

#roadster #tesla #hill #damon

Damon Hill promoveaza Tesla Roadster

Masinile pur electrice exiata, se vand bine peste Ocean, desi sunt produse pe insula britanica la Norfolk. Tesla a inceput sa livreze in America masina sa sportiva si electrica numita Tesla Roadster . Pentru “ciudatii” europeni care isi doresc un roadster electric Tesla propune o editie limitata care va costa 99.000 de euro, iar livrarile la precomenzile existente sunt programate sa inceapa in mai 2009 cel mai devreme.

Pentru a-si promova roadsterul si pe Batranul Continent, managerii americani ai Tesla au apelat la Campionul de F1, Damon Hill. Acesta va alerga un exemplar Tesla Roadster pe un circuit citadin in Londra, alaturi de alte 20 de masini cu emisii scazute si de traficul cotidian.

Evenimentul este programat pe 31 iulie si ascunde intentia celor de la Tesla de a accesa si publicul cu venituri mai mici, in cautare de mijloace de locomotie mai ieftine si mai putin poluante. In Londra, volumul emisiilor de CO2 este taxat drastic de primarie.

Seful consiliului de administratie Tesla, Elon Musk a declarat recent ca intentioneaza sa demareze proiectarea si producerea unui vehicul electric de aproximativ 30.000 de dolari. Masina poate fi o solutie si pentru Europa daca va putea oferi o autonomie reala de 200 de km.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea