Stiinta & Tehnologie

Dacia Sandero - Update

Dacia Sandero , lansata aseara in Romania, dupa ce a fost dezvaluita la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, este disponibila in cinci versiuni de echipare : Sandero, Ambiance, Preference, Laureate si Prestige. Pentru inceput, Dacia propune variantele de motorizare pe benzina, 1.4 l 75 CP si 1.6 l 90 CP, urmand ca, ulterior, sa fie disponibile si motorizarile diesel.

Versiunea Sandero(echipata cu motor de 1.4 l 75 CP) are un pret de 6.890 euro. Dispune, printre altele, de airbag sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), 3 centuri de siguranta spate reglabile pe inaltime, pre-echipare radio si bancheta rabatabila.

Ambiance poate fi achizitionata la un pret de 7.350 euro (motor 1.4 l 75 CP) si 7.750 euro (motor 1.6 l 90 CP). Versiunea Ambiance beneficiaza de o echipare ce cuprinde calandru cu bandou superior in culoarea caroseriei, baghete laterale de protectie gri, iluminare portbagaj, comanda reciclare aer. Vopseaua metalizata, radio CD-ul, airbag-ul pasager si cele laterale fata, directia asistata, pot fi comandate optional.

Preference poate fi comandata la preturi cuprinse intre 8.050 si 8.450 euro, in functie de motorizari. Echipamentele suplimentare fata de versiunea Ambiance sunt radio CD, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, directie asistata hidraulic, airbag pasager si doua tetiere spate reglabile pe inaltime. Optional, sunt disponibile vopseaua metalizata, proiectoarele ceata si airbag-urile laterale fata.

Laureate se indreapta spre varful de gama in materie de echipari si este comercializata la preturi ce variaza intre 8.950 si 9.350 euro pentru cele doua tipuri de motorizari disponibile. Aceasta versiune este echipata, printre altele, cu retrovizoare exterioare electrice si degivrante in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, computer de bord, aer conditionat manual, volan reglabil in inaltime si bancheta rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3. Optional, se poate alege vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate, jante din aluminiu si radio CD cu MP3.

Prestige, versiunea de top a gamei Dacia Sandero (motor 1.6 l 90 CP) costa 9.850 euro. Prestige introduce o noutate absoluta in gama Dacia – interiorul de culoare bej. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea Laureate sunt jantele din aluminiu, volanul si schimbatorul de viteza imbracate in piele, geamurile electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata. Toate preturile gamei Dacia Sandero au toate taxele incluse.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea