Stiinta & Tehnologie

#black line #sandero #dacia

Dacia, premiu la concursuri in Franta

Dacia Sandero Black Line este oferita premiu in Franta, in cadrul unui concurs denumit “Policier du Jeudi” al televiziunii franceze TF1.

Potrivit capital.ro, concursul a inceput in luna ianuarie si se va incheia pe 25 martie si va oferi doua automobile Dacia Sandero din editia limitata Black Line, in valoare de 9.600 lei.

Dacia a lansat o noua editie limitata a modelului Logan, Sandero si Logan MCV exclusiv pentru piata franceza. Denumita Black Line, noua gama se bazeaza pe nivelul de echipare Laureate si beneficiaza de cateva caracteristici noi.

Noua editie include geamuri electrice fata, inchidere centralizata si servodirectie .  Denumirea de Black Line vine insa de la vopseaua metalica, de la mastile pentru blocurile optice de culoare neagra, tapiseria cu cusaturi negre, volanul captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.

Pretul unui Sandero din editia limitata porneste de la 9.600 de euro si variaza pana la 14.450 lei, in functie de versiunea aleasa.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea