Stiinta & Tehnologie

#lansare #pret #dacia logan mcv #facelift

Dacia Logan MCV va costa de la 8400 euro in sus

Dupa lansarea oficiala care a avut loc la Salonul Auto de la , Dacia lanseaza si in Romania noul break , la un pret de pornire de 8400 euro si cu o garantie de 3 ani sau 100.000 km.

Principalele modificari ale modelului sunt: o noua grila a radiatorului, un bandou cromat in partea din fata si unul in partea din spate, blocuri optice marite, proiectoare de ceata incadrate de ornamente carbon sau in culoarea caroseriei, in functie de versiune, sistem ABS Bosch 8.1 de ultima generatie, completat de un al fortelor de franare(EBV) si asistenta la franarea de urgenta(AFU).

La capitolul motorizari, noua beneficiaza de 3 propulsoare pe benzina de 1.4 MPI de 75 CP, 1.6 MPI de 90 CP si 1.6 16V de 105 CP, precum si de doua versiuni diesel de 1.5 dCi care dezvolta 70 CP, respectiv 85 CP.

Modificarile sunt disponibile si in functie de versiunea de echipare. Astfel, Ambiance si Preferance au doar modificari exterioare, interiorul fiind acelasi de la vechea generatie, in vreme ce Laureate are interiorul identic cu cel al lui Sandero si Logan sedan facelift dar si modificarile exterior.

Si gama de culori este acum mai bogata cu patru nuante:gris basalte, bleu electrique, bleu extreme si noir .ro/ nacre " title="nacre">nacre .

Noul Logan MCV are un volum de incarcare de 700 de litri, in configuratia cu cinci locuri, capacitatea putand creste la 2.350 litri, cu banchetele din spate rabatabile. In spatiile de din habitaclu, volumul de depozitare total este de 54 litri.

Noul model break dela Dacia va putea fi comandat incepand cu data de 29 octombrie, urmand ca din 13 noiembrie sa inceapa livrarile catre clienti.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea