Stiinta & Tehnologie

#dacia #logan #decapotabil

Dacia Logan Cabrio, o decapotabila de spectacol

pun pariu ca multi s-au intrebat cum ar arata o decapotabila Dacia. Iata ca tunerul auto K9 a dat frau liber imaginatiei si, mai mult decat atat, a creat Logan cabriolet, o masina cat se poate de reala.

Rezultatul este un showcar, intrucat nu il vom vedea pe strazile Romaniei, comercializat la scara larga, acesta fiind destinat exclusiv evenimentelor de tuning.

Loganul initial a suferit cateva modificari printre care enumaram decuparea plafonului si eliminarea usilor din spate. La acestea, Auto K9 a adaugat un body kit compus din elemente precum un spoiler spate, praguri laterale si jante negre din aliaj.

Exteriorul este alb imaculat, aceeasi luminozitate preferandu-se si in cazul habitaclului, care a fost dotat cu un sistem multimedia performant. Plafonul textil lipseste cu desavarsire intrucat masina nu a fost creata pentru uzul zilnic, ci doar pentru spectacol. TOT pentru spectacol au fost create „doua cocoase” asemenea decapotabilelor retro.

Intre timp, Dacia a sarbatorit un milion de unitati Logan produse. Evenimentul a fost loc saptamana trecuta la uzina de la Pitesti, la sase ani de la intrarea in productie a modelului, in 2004.

Pana in prezent au iesit de pe liniile de asamblare 636.212 de exemplare Logan cu caroserie berlina, 312.158 in varianta MCV, 32.324 unitati in versiunea Van si 19.326 cu caroserie pick-up.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea