Stiinta & Tehnologie

#dacia #dacia dokker #dokker van

Dacia lanseaza 2 modele noi in 2012: Dokker si Dokker Van

Dacia va lansa doua noi modele in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Este vorba despre Dacia Dokker, o masina cu cinci locuri, si furgoneta Dokker Van.

"Dokker este un vehicul cu cinci locuri, practic si polivalent, disponibil cu una sau doua usi laterale culisante. Dispunand de un portbagaj generos si oferind o modularitate intuitiva, Dacia Dokker este perfect adaptata clientilor care isi doresc un vehicul cu posibilitati multiple de utilizare, care sa asigure atat o calatorie in conditii de confort pentru cinci adulti, cat si transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase", potrivit unui comunicat Dacia.

In schimb, Dokker Van se adreseaza intreprinzatorilor si societatilor comerciale."Numele Dokker este derivat din cuvantul ‘dockworker’ din limba engleza, cu referire la muncitorii care asigura incarcarea si descarcarea navelor intr-un port. Termenul subliniaza astfel capacitatea mare de incarcare a celor doua vehicule, adaptabilitatea si robustetea lor", se precizeaza in acealasi comunicat.

Deocamdata cei de la Dacia nu au anuntat preturile celor doua modele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea