Stiinta & Tehnologie

#dacia #laude # masini dacia #presa italiana #presa

Dacia este laudata cu generozitate in presa din Italia

Dacia a devenit un "fenomen", iar concurenta Renault incepe sa se orienteze catre segmentul low cost datorita succesului marcii romanesti, scrie cotidianul italian La Repubblica.

Succesul Dacia este atribuit lui Louis Schweitzer, presedintele grupului Renault, care a decis achizitionarea marcii romanesti dupa ce a renuntat la achizitia Skoda.

La sfarsitul lui 2012, automobilele Dacia vor reprezenta un milion de unitati din totalul vandut la nivel mondial de Renault, se arata in cotidianul italian, citat de Capital.ro.

Vanzarile Dacia sunt datorate modelului de afaceri creat de Renault pentru segmentul low cost, dar si conditiilor economice prielnice pentru automobile mai ieftine.

Conceptul "carry on", care reprezinta folosirea acelorasi componente pe mai multe modele, alaturi de costul redus al productiei in Romania, Maroc si Brazilia au contribuit semnificativ la succesul Dacia, potrivit publicatiei din Italia.

Sursa foto: Dacianews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea