Stiinta & Tehnologie

#dealer auto #showroom #dacia

Dacia deschide 50 de showroom-uri in Europa in 2011

Automobile Dacia isi va extinde in acest an reteaua de cu 50 de reprezentanti in Europa.

Numarul total de concesionari Dacia in afara Romaniei va ajunge in acest an la aproape 200, dupa deschiderea locatiilor noi.

" Dacia va continua sa se dezvolte in Eu­ropa independent de Renault, fiind progra­ma­ta majorarea numarului de centre Dacia de la 150 la finele anului trecut la 200 la sfarsitul acestui an", a spus Rafael Treguer, directorul de dezvoltare al marcii la nivel global, citat de ZF.ro.

Expansiunea agresiva a retelei Dacia este motivata de faptul ca 2010 a fost al cincilea an consecutiv de crestere a vanzarilor in Europa cu doua cifre (12% in 2010).

In Romania, Dacia are o re­tea formata din 99 de showroomuri si 106 ser­vice-uri. Chiar daca vanzarile au scazul pe plan local, Dacia Duster a depasit vanzarile Dacia Sandero in 2010.

"Duster se vinde mai bine decat Sandero deoarece si segmentul masinilor 4x4 a crescut foarte mult in Romania, la peste 11% din piata to­tala, ceea ce este un nivel ridicat fata de restul Europei. In plus, avand in vedere ca este un model 4x4 produs pe plan local am avut un avantaj ce ne-a permis sa ne dezvoltam mai repede decat piata", a explicat Fabrice Cambolive, directorul comercial al Dacia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea