Stiinta & Tehnologie

#parfum de carte #dacia #gaudeamus #targ de carte

Dacia cu "Parfum de Carte" la Gaudeamus

Dacia continua, in 2014, parteneriatul cu International „Gaudeamus” si pregateste o serie de evenimente si activitati la standul dedicat, in perioada 19 - 23 noiembrie 2014, la Romexpo - Pavilionul Central.

Daca lectura este legata cu precadere de simtul vizual, pentru multi dintre cititori cartea are legatura si cu mirosul. Aceasta conexiune se afla in centrul conceptului din acest an al prezentei Dacia la Gaudeamus. Ideea campaniei a venit de la ritualul cititorilor de a mirosi cartile imediat ce le deschid. Mai mult, povestile pe care le citim ne duc cu gandul la diverse parfumuri puternice, pe care le simtim cand vedem anumite titluri. Aceste asocieri intre carti si parfumuri exista indiferent de suport. Audiobook-uri, carti tiparite, e-book-uri, toate pot deveni forme parfumate ale povestilor din ele.

“Moby Dick” si mirosul oceanului, Cehov cu aroma visinelor coapte din “Livada cu visini” sau scortisoara din “Poveste de Craciun” sunt doar cateva exemple care au condus la ideea centrala -“Parfum de carte”. Pe langa diferite activari pentru cei mici, lansari de carte sau sesiuni de autografe, la standul Dacia vor putea fi incercate diferite arome de parfumuri inspirate din lecturi, iar vizitatorii vor putea pleca acasa cu odorizante de masina ce amintesc de cartile preferate. Fiecare odorizant va avea un link de unde se vor putea descarca cinci audiobook-uri. Altfel spus, carti pe care le veti putea asculta si mirosi la volanul masinii.

In acest an, organizatorii targului pregatesc o tombola pentru toti participantii la eveniment, premiul cel mare fiind o masina oferita de Dacia – un Logan 10 ani, editie limitata.

De asemenea, pana in data de 24 noiembrie 2014, pe site-ul daciagroup.com va asteapta concursul “Profil de carte = Profil de cititor”, unde puteti asocia 5 carti cu 5 mirosuri si aflati ce fel de cititor sunteti: curios, romantic sau aventurier. Mai mult, intrati automat la tragerea de sorti pentru 3 pachete de carti si ceai oferite de Carturesti sau marele premiu: un Kindle.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea