Stiinta & Tehnologie

D900, cel mai subţire slider

Samsung a lansat cel mai subţire slider de pe piaţă, şi anume modelul D900. În ciuda dimensiunilor sale (103.5 x 51 x 12.9 mm şi doar 85 grame), D900 ne oferă maximum de echipament: cameră de 3 megapixeli cu auto focus , ecran LCD cu 256 milioane de culori (240 x 320 pixeli, 32 x 42 mm), memorie internă de 60Mb împreună cu slotul microSD, bluetooth v2.0, MP3/AAC/ACC+ player, compatibil cu documente Word, Excel, Powerpoint , PDF.
Punctele slabe sunt plasticul din care este fabricată carcasa care conferă telefonului un design low-end , lipsa 3G, lipsa profilurilor, imposibilitatea de filtrare a apelurilor, absenţa radioului care este nelipsit în momentul de faţă la orice telefon respectabil şi preţul de aproximativ 500 euro care detaşează acest telefon de segmentul telefoanelor bune, dar şi ieftine.
În ciuda acestor lipsuri, Samsung face din acest slider un telefon care se va impune puternic datorită designului şi în special camerei de mare rezoluţie.

Aici puteti vedea specificatiile pentru telefonul Samsung D900

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea