Stiinta & Tehnologie

#cybersecuritate 2020 #cybersecuritate

Cybersecuritatea – o prioritate in 2020

Putem sa spunem ca anul 2020 este anul peripetiilor de toate felurile. Mai ales pe fondul pandemiei sau situatiei precare a unor institutii politice, atacurile cibernetice nu intarzie sa apara. Acest fenoment se dezvolta neincetat, fiindca hackerii sunt pusi pe fapte mari si isi demonstreaza  din plin abilitatiile tehnice in domeniul informatic. In preajma alegerilor electorale sau in plina criza a unor spitale, stirile false sau e-mail-urile frauduloase in mediul virtual au fost cele care au aparut in feed-ul utilizatorilor online.

 

In asemenea vremuri propice pentru astfel de atacuri ce manipuleaza si care par atat de convingatoare este recomandat sa fii pregatit ca business in orice clipa. Apeleaza la servicii de cybersecuritate de la Unity Solutions, o companie inovatoare cloud in domeniul IT. In fata unei piete care se schimba non-stop te bucuri de siguranta, fiindca ai parte de servicii de consultanta de securitate.

Cum iti poti proteja puternic toate datele

Aici este vorba despre managed security services sau managementul securitatii care te apara de atacuri venite chiar din partea unor persoane, agentii de spionaj sau organizatii private. Managed security service este cel care ofera companiei tale o abordare sistematica si extrem de bine organizata. Acest serviciu cheie protejeaza confidentialitatea informatiilor stocate si mai ales imbunatateste sistemele informatice. Insa, dincolo de aceste avantaje, mai exista altele care contribuie si la prosperitatea business-ului tau. Eliminarea riscurilor printr-un plan structurat care identifica amenintarile, recuperarea usoara si rapida a datelor in urma unui atac sau asigurarea ca obiectivele sau planurile afacerii se dezvolta, indiferent de pagube.

Anul 2020, anul super-digitalizarii accelerate

In ciuda evenimentelor neplacute cu care intreaga lume a trebuit si este nevoita sa dea piept, oficialii de la Bruxelles nu pierd timpul si au oferit 7 miliarde de euro pentru programul "Europa Digitala". Ce inseamna de fapt aceasta donatie? Ca inteligenta artificiala se dezvolta, iar manage security service este indicat sa fie adoptat cat mai repede. Institutiile din domeniul public, urmeaza sa se bucure de computere de-a dreptul profesionale care ii motiveaza sa descopere profund mediul digital. Bineinteles ca nu este o veste care sa te descurajeze, insa ce poti face este sa te pregatesti din timp si sa vezi ce presupun aceste servicii de cybersecuritate de la Unity Solutions.

Sfaturi sau recomandari de care sa tii cont

Nimeni nu te anunta ca maine va avea loc un atac neautorizat, iar firma ta sau cea in care esti angajat cu functie de conducere isi va pierde baza de date. Ei bine, informeaza-te din timp si alege servicii de consultanta tehnica de securitate care sa iti ofere mai in detaliu pasii pe care trebuie sa ii urmaresti. Pentru inceput, creeaza o alerta de notificare pe e-mail atunci cand echipamentele sunt compromise si vezi ca parolele nu mai functioneaza. Se poate ca intr-una din zile sa vezi o oarecare defectiune la tot sistemul de operare si nu iti dai seama pe moment ce este. Nu are rost sa mai pierzi timpul inutil, ci apeleaza distribuitorul acestor aparate, care te poate ajuta sau sa iti confirme eroarea. 

Se pare ca totul devine digitalizat, iar de aceea este bine sa ai un manage security service care promoveaza protejarea sistemului care stocheaza datele firmei, ale angajatiilor sau statistici confidentiale. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea