Stiinta & Tehnologie

# iphone xs #black friday #reduceri #iphone

Cumperi iphone xs mai ieftin de Black Friday?

Telefonul iPhone XS a fost lansat anul trecut, in luna septembrie 2018. La acea vreme a reprezentat cel mai scump telefon iPhone pe care Apple l-a oferit vreodata lumii.

In septembrie 2018 IPhone XS avea un pret de circa 1000 de dolari la varianta cu 64 de GB si ajungea chiar la 1450 de dolari la varianta cu 512 GB memorie.

Modelul iPhone XS Max care are ecranul mai mare era mai un pic mai ieftin, si el disponibil in doua configuratii principale, cu RAM 64 GB, respectiv 512 GB. Avand in vedere preturile destul de piperate pentru aceste smartphone-uri premium, este evident ca oricine isi doreste sa faca economii la achizitia lor. Unii au asteapta Balck Friday 2019 pentru a avea in sfarsit un telefon atat de bun cum este iPhone XS.

 

Telefon Mobil Apple iPhone XS, OLED Super Retina HD 5.8", 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, iOS (Gold)

Se pare ca iPhone XS deja nu mai este disponibil pentru cumparare pe platforma oficiala Apple, dar vestea buna este ca poti cumpara in continuare de la alti comercianti.

Despre iPhone XS cu cip a12 bionic

Acest smartphone a cucerit deja o lume intreaga in mai putin de 1 an. Punctele sale tari sunt ecranul cu SRetina in doua dimensiuni, de altfel, cel mai generos afisaj de pe un iPhone. Este motorizat de un Procesor A12 Bionic, super destept, rapid si puternic. Schema camerei duale vine sa rastoarne tot ce stiam pana la lansarea lui iPhone Xs.

Telefonul este realizat din otel inoxidabil, cu benzi structurale in 3 finisaje. Are finisaje de aur si spatiu gri, cu o reflexie fantastica. Incarcarea telefonului se poate face fara fir, prin fereastra din spate. Rezista excelent la apa, praf si impuritati din aer. Apple duce securitatea la un alt nivel in crearea iPhone XS pentru ca utilizatorul are posibilitatea de a-si debloca telefonul, de a se conecta la aplicatiile favorite si de a face plati printr-o simpla privire. Se pare ca aceasta este cea mai certa caracteristica de autentificare faciala existenta vreodata pe un telefon smart. Si functioneaza mai rapid decat ai crede.

Iata unele din cele mai bune configuratii iPhone XS pe care ar trebui sa le urmaresti de Black Friday 2019.

Telefon Mobil Apple iPhone XS Max, OLED Super Retina HD 6.5", 256GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, iOS (Silver)

Aceasta este varianta cu ecran imbunatatit, de dimensiuni mai mari. Faceti cunostinta cu cel mai mare display existent vreodata pe Iphone. SuperRetina, materialele premium (otel inoxidabil de calitate chirurgicala), procesele de culoare, autentificarea prin face ID si configuratia echilibrata, fac din acest telefonul unul pe care ti-l vei dori cu siguranta de Black Friday, mai ales daca va fi disponibil la un pret mai mic.

Telefon Mobil Apple iPhone XS, OLED SuperRetina HD 5.8", 256GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, iOS (Gold)

Daca nu te impresioneaza ecranele mari si te simti confortabil cu unul mai mic, opteaza pentru iPhone XS. Acesta are display de 5.8 inch fata de 6.5 inch cat are Apple iPhone XS Max. Are dimensiuni mai compacte, dar aceeasi calitate de top in performante si caracteristici estetice.

Pe evomag gasesti mai multe oferte Apple iPhone XS si iPhone XS Max, in configuratii diferite. Urmareste ofertele de Black Friday si asigura-te ca prinzi finalul de an in compania celui mai bun telefon smart.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea