Stiinta & Tehnologie

# cum sa verifici siguranta #securitate google #siguranta pe internet #google

Cum verifici in doua minute daca contul tau Google este protejat

De ”Ziua siguranței pe internet”, care a fost marcata ieri, Google a invitat toti utilizatorii sa verifice securitatea contului lor. Acesta este un mod rapid de a revizui si de a controla setarile de securitate ale contului Google, pentru a asigura maximum de protectie al acestuia.

 Iata câteva dintre cele mai importante elemente și acțiuni ale verificării securității contului.

Informații pentru recuperarea contului: Adăugați un număr de telefon. Acest lucru ajută Google în cazul în care nu mai puteți accesa contul. Google utilizează numărul de telefon doar pentru a proteja contul utilizatorului, în afara cazului în care utilizatorul a menționat și alte scopuri.  

Activitatea recentă: Aceasta este o verificarea rapidă a autentificărilor pe contul Google. Dacă utilizatorul observă o activitate dintr-un loc sau dispozitiv pe care nu le recunoaște, este recomandat să-și schimbe parola imediat.

Permisiunile contului: La contul Google pot fi conectate diverse aplicații, pagini web, dispozitive. Utilizatorii sunt invitați să le treacă în revistă și să verifice dacă au încredere și le folosesc pe toate. Pot găsi și elimina telefoane vechi sau aplicații de demult, pe care nu le mai utilizează.

Securitatea a fost întotdeauna o prioritate pentru Google, au precizat reprezentantii din Romania ai companiei americane. Tehnologia „Navigare sigură” identifică site-urile web nesigure și înștiințează utilizatorii înainte de vizitarea lor. Mai mult, echipa de cercetare a Google publică cu regularitate noi descoperiri referitoare la activitatea online suspectă, precum Ghid despre atacurile la adresa contului de Gmail, astfel încât utilizatorii să fie bine informați.  

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea