Stiinta & Tehnologie

Cum sa ai fixul pe mobil cu Vodafone

Cu serviciul Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, telefonul mobil functioneaza atat ca mobil, cat si ca telefon fix.

In alte cuvinte, utilizatorii pot primi toate apelurile, atat cele catre mobilul lor, cat si cele de pe fix, pe un singur telefon.

Solutie Vodafone

Serviciul Vodafone Zona Mea se adreseaza persoanelor fizice, si Vodafone Mobile Office Zone este destinat companiilor. Mai pe scurt, Vodafone ofera o solutie prin care orice apel catre numarul de acasa sau catre birou poate fi directionat pe telefonul tau mobil.

Cand utilizatorul este acasa sau la birou, acesta poate suna catre alte retele nationale fixe la tarife incepand cu 3 Eurocenti/minut. De asemenea, acestia pot fi sunati din orice retea nationala fixa, la tarifele specifice. Ambele servicii sunt disponibile abonatilor Vodafone incepand din data de 2 septembrie 2008.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a beneficia de noile servicii trebuie sa-ti definesti o zona fixa, fie ca aceasta este acasa, la birou sau in orice alta locatie aleasa. Dupa acest pas vei primi un numar fix de telefon, cu prefixul "0372", atasat SIM-ului personal de mobil.

Atunci cand clientii sunt sunati pe numarul fix si se afla in afara zonei fixe, ei pot fie sa-si directioneze apelurile catre numarul de mobil, catre casuta vocala sau un anuntator, prin apel gratuit la *266. In cazul in care utilizatorii aleg sa raspunda de pe mobil, initiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Vodafone Romania declara ca: "Cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, atat clientii nostri persoane fizice, cat si cei din mediul de afaceri pot beneficia de tarife mai avantajoase si de minute gratuite pentru apelurile catre destinatii fixe. Noul serviciu aduce o mobilitate sporita si flexibilitate in comunicare, cu avantajul unei singure facturi de la Vodafone."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea