Stiinta & Tehnologie

#aparat foto #fotografii sarbatori #amintiri

Cum poti face poze reusite de sarbatori. Iata cateva trucuri!

Sarbatorile de iarna sunt perioada perfecta pentru un set de amintiri alaturi de prieteni si familie. Si pentru ca vrei ca munca ta sa fie perfecta, gizmodo.com te ajuta cu cateva sfaturi pentru ca fotografiile tale sa iasa exceptional.

Seteaza viteza obturatorului peste 1/80

Daca vei face o poza intr-o lumina slaba, atunci cele mai multe camere vor alege un timp de expunere mult prea mic. Seteaza aparatul foto pe modul "S" si lasa-l la 1/100. Multi spun ca 1/60 este suficient, dar 1/100 este mai sigur.

Mai multe poze deodata

Daca vrei sa faci poze fara ca subiectii sa inchida ochii sau gura, cel mai sigur este sa "tragi in rafala". Realizeaza trei-patru poze legate si prinde momentul in care bebelusul zambeste langa Mos Craciun.

Stai mai in spate

Foarte multe persoane se concentreaza pe fete si zambete surprinse de aproape. Pozitioneaza-te mai in spate pentru a putea prinde pe toata lumea in fotografie.

Comporta-te ca un profesionist

Anumite persoane au o reactie ciudata, pur si simplu "ingheata" atunci vad aparatul foto indreptat spre ele. Fii un adevarat profesionist si evita sa realizezi o astfel de poza. Ajuta-i si ofera-le sfaturi despre cum sa stea pentru a da cat mai bine in poza.


Sursa foto: gizmodo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea