Stiinta & Tehnologie

#vieti #candy crush saga #jelly splash #vieti nelimitate #aplicatii telefon

Cum poti avea multe vieti in Candy Crush Saga, Jelly Splash si alte jocuri

De acum, in timp ce esti in drum spre serviciu, nu mai trebuie sa astepti minute enervante pana sa obtii o noua viata in Candy Crush Saga sau Jelly Splash. Cu ajutorul unui mic truc, toti utilizatorii de iOS sau Android se pot juca nelimitat pe acest tip de aplicatii.

Potrivit site-ului Lifehacker.com, care citeaza un utilizator al portalului Reddit, jocurile cu cronometru de tipul Batman Arkham Origins, Candy Crush Saga sau Jelly Splash pot fi jucate cu un numar de vieti nelimitat. In felul acesta, utilizatorul nu mai pierde cele cateva minute de asteptare pana primeste o noua viata, explica sursa citata.

Secretul este sa schimbi data de pe dispozitivul electronic. Odata ce ai pierdut viata, este suficient sa setezi data telefonului cu o zi inainte si vei putea juca din nou gratis. Apoi, poti schimba timpul in modul corect si vietile tale vor fi tot acolo. Acest truct merge perfect in Candy Crush Saga pe iOS si Android, mai scrie sursa citata.

Sursa foto: lifehacker.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea