Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere #camere supraveghere video

Cu o firma de montare camere de supraveghere, vei juca in filmul... "Sigur acasa"

Pelicula "Singur acasa", cu celebrul Macaulay Culkin in rolul principal, fascineaza intreaga planeta, inclusiv milioane de romani, de mai bine de 30 de ani. Aventurile micutului Kevin, care isi apara casa de hoti, dar si reuseste sa distruga mare parte din lucruri intre timp, inca mai fac sa rada deopotriva copii si adulti de pretutindeni. La polul opus, se situeaza... filmul "Sigur acasa", in care poti "juca", alaturi de intreaga ta familie, daca apelezi la serviciile unei firme de montare camere de supraveghere. Citind articolul in continuare, vei afla cum iti asiguri rolul principal in aceasta "productie" cinematografica de lunga durata.

In Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, cuvantul "acasa" are o conotatie puternic personalizata, desemnand, in primul rand, un spatiu, acela in care locuiesti singur sau impreuna cu familia ori persoana iubita, si, in al doileass rand, un sentiment: de siguranta, apartenenta si... familiaritate, atat la propriu, cat si la figurat. Iar, pentru ca toate aceste nevoi de baza din celebra piramida a lui Maslow sa fie indeplinite, e nevoie de colaborarea cu o firma montare camere supraveghere, care sa te asigure ca nimic nu iti va perturba linistea in caminul tau, in care te intorci pentru a te odihni si a-ti reincarca bateriile, dupa zilele lungi de munca.

O firma de montare camere de supraveghere va instala, in interiorul casei tale, dar si in curte (daca este cazul), echipamente de monitorizare si securitate audio-video, cu un rol in primul rand preventiv. Cu alte cuvinte, ele vor inregistra tot ce misca, atat la propriu, cat si la figurat, si te vor alerta daca exista elemente care se abat de la norma. De obicei, in momentul in care raufacatorii observa dispozitivele, acestia isi schimba planurile, gandindu-se ca vor fi prinsi asupra faptului si vor plati cu propria libertate. Astfel, o asemenea companie pluseaza la capitolul predictibilitate.

In al doilea rand, daca apelezi la o firma de montare camere de supraveghere, vei beneficia de liniste sufleteasca stiind ca, si daca pleci de acasa, lucrurile vor ramane sub control. Mai mult decat atat, gratie tehnologiei din prezent, poti urmari si chiar controla dispozitivele de la distanta, prin internet, de oriunde te-ai afla, iar, in eventualitatea unui scenariu nedorit, vei putea contacta imediat autoritatile competente. Astfel, vei avea garantia ca totul este... "sigur acasa", chiar si in lipsa ta. In cazul de fata, cel mai bun exemplu este reprezentat de casele de vacanta, care trebuie dotate cu echipamente AV.

De ce sa lucrezi cu o firma montare camere de supraveghere, in loc sa instalezi singur dispozitivele audio-video? Pentru ca operatiunea este una complexa, care presupune urmarea intocmai a unui numar de pasi, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa iti garanteze siguranta acasa. Numai profesionistii cu un know-how si o experienta indelungata vor sti unde sa monteze camerele, ce tip sa aleaga (de interior/exterior, cu senzori IR pentru filmare nocturna etc.), sub ce unghi sa le aseze (astfel incat acestea sa nu dubleze imaginile sau sa nu existe unghiuri moarte etc.). Prin urmare, te-am convins sa accepti oferta si acest "rol" pe care il vei juca zilnic, pentru binele tau si al familiei tale?

 

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea