Stiinta & Tehnologie

#proces #app store #aplicatii #ibeer #ipint #iphone

Creatorii aplicatiilor pentru iPhone, iPint si iBeer, in instanta

Creatorii aplicatiilor pentru iPhone si iPod Touch, iPint si iBeer < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/au" title="au">au inceput un proces.

In joc se afla o " title="o">o suma fabuloasa de 12 milioane de dolari americani.

Primii au fost...

Primii care au creat aplicatia au fost cei de la Hottix, o companie independenta care dezvolta continut pentru iPhone si iPod Touch. Ei sunt autorii si altor aplicatii pentru dispozitivele Apple, ca iMilk sau iMunchies.

iBeer este o aplicatie care se foloseste de accelerometrul pe care iPhone-ul il are in dotare. Cand aplicatia este selectata si iPhone-ul scuturat, ecranul acestuia afiseaza imaginea berii care curge ca intr-un pahar. Intors, iPhone-ul va "varsa" continutul asemenea unui pahar. Insa versiunea celor de la Hottix costa bani si anume 2,99 dolari americani.

Despagubirile cerute de creatorul iBeer se ridica la suma de 12 milioane de dolari americani.

Aplicatie gratuita +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Compania care a creat o aplicatie asemanatoare este Beattie McGuinness Bungay. Reprezentatii acesteia declara ca de fapt de ceva vreme duceau tratative cu Hottix pentru crearea aplicatiei lor proprii numita iPint.

iPint, versiunea rivala a lui iBeer a fost creata de McGuinness Bungay in colaborare cu studiourile Illusion Labs. Spre diferenta de aplicatia Hottix, iPint este gratuita.

In proces Hottix declara ca: "iPint a crescut in popularitate, iar iBeer a scazaut rapid din moment ce utilizatorii puteau sa descarce aplicatia pe gratis, iar iBeer costa 2,99 dolari".

In prezent iPint a fost scos din magazinul online de aplicatii Apple din Statele Unite, dar mai este disponibil ca download pe site-urile internationale.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea