Stiinta & Tehnologie

#corvette stingray #stingray 2014 #corvette in europa

Corvette Stingray 2014 vine in Europa. Vezi cand (video)

Corvette Stingray in varianta 2014 a ajuns in Europa pentru o ultima runda de teste, inainte de lansarea oficiala care va avea loc in acest an.

Programul de test va fi supravegheat indeaproape de managerul tehnic al Chevrolet Europa, Patrick Herrmann, care va "imparti" experienta cu fanii de pe Facebook, Twitter, Youtube si Instagram.

"Corvette este unul dintre numele faimoase din istoria auto, iar noul Stingray este cel mai avansat si capabil model standard de pana acum. Sofatul si testarea acestei masini este in mod sigur unul dintre cele mai interesante aspecte ale job-ului meu", a declarat Herrmann.

Precum modelul american, Corvette-urile europene vor fi propulsate de un motor V8 LT1 de 6.2 litri care dezvolta 460 CP si un cuplu maxim de 630 Nm. Astfel, noul Stingray poate accelera de la 0-100 km/h in doar 3.8 secunde atunci cand este echipat cu pachetul de performante Z51.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea