Stiinta & Tehnologie

Coreenii de la LG lanseaza KF700 si KT610

Congresul Mondial 3GSM (Mobile World Congress) de la Barcelona este prilejul ideal de expunere a celor mai tari telefoane care sunt pe cale sa inunde cat de curand piata. Cu acesta idee in minte, cei de la LG au prezentat modelele KG700 si KT610.

LG-KF700 este deservit cu un ecran de 3 inch, o tastatura alfa-numerica si o tasta speciala de acces direct. Surpriza vine totusi cu cele 3 metode noi de conectare care vor creea o interfata senzibila uimitoare si faciliteaza accesul imediat la diferite functii.

“Consumatorii isi doresc un telefon mobil care sa suporte un numar mare de functii multimedia, dar, in acelasi timp, sa beneficieze de un meniu care sa le permita navigarea usora. In dorinta de a satisface toate cerintele consumatorilor nostri, am creat telefonul LG-KF700. Cercetarile pe care le-am realizat ne-au demonstrat ca un telefon care ofera multe functii multimedia insa are un meniu greoi, nu va reusi sa se impuna pe piata. In general, functiile multimedia sunt dificil de gasit in meniul unui telefon, ceea ce necesita mult timp si efort din partea utilizatorului. Noul LG-KF700 a inlocuit aceste meniuri inaccesibile cu interfata speciala si multiplele metode de conectare.”, a declarat Dr. Skott Ahn, CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications.

KT610 este un telefon care va functiona cu sistemul de operare Symbian 9.2, va suporta functionalitati push e-mail, dispune de tastura completa QWERTY, ecran VGA de 2.4 inchi GPS incorporat si conectivitate HSDPA.

"LG- KT610 combina un design minimalist si functiile avansate similare cu ale unui computer cu tehnologiile avansate ale Symbian OS. Asteptam cu nerabdare lansarea telefonului LG- KT610 si continuarea colaborarii cu LG Electronics pentru dezvoltarea de noi telefoane mobile si în viitor." , a declarat Jorgen Behrens, Vice- Presedinte Executiv, Marketing, Symbian.

"Parteneriatul dintre LG si Symbian este semnificativ pentru ca cele doua companii isi unesc fortele cu scopul de a satisface cerintele consumatorilor în ceea ce priveste categoria telefoanelor smartphone. LG va pune accent pe crearea unor valori bazate pe asteptarile consumatorilor, pe o piata in continua dezvoltare.", agauga JJ Lee, Presedintele Echipei de New Business Development, Vice-Presedinte Executiv al companiei LG Electronics Mobile Communication.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea