Stiinta & Tehnologie

#nokia n97 #iphone #cooli902

Cooli902, clona Nokia N97 si iPhone

Producatorii chinezi de telefoane mobile au scos pe piata un nou model, o clona care combina design-ul terminalului Nokia N97 si iPhone-ului.

Desi cu specificatii tehnice mult mai modeste decat originalele, Cooli902 a reusit sa atraga atentie.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil dispune de partea frontala a iPhone-ului, ecranul de 3,5 inch, sensibil la atingere cu tasta fizica asezata sub ecran. Tot de la terminalul Apple, Cooli902 "mosteneste" si un sistem de operare asemanator originalului.

Pe de alta parte, forma, modul in care se deschide si tastatura QWERTY fizica completa, sunt trasaturi caracteristicile lui Nokia N97. Chiar si mecanismul original al celor de la Nokia a fost replicat de catre producatorul chinez. Alte specificatii tehnice nu sunt cunoscute. Carcasa telefonului are o serie de inscriptii pe el, ca Wi-Fi, dar nu se stie daca certificatul a fost intradevar aplicat modelului. Doritorii il pot achizitiona pe Cooli902 online, la pretul de 140 USD.

Detalii Nokia N97 & iPhone

Specificatiile tehnice ale lui Nokia N97 includ ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60 . Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi, plus camera foto de 5 MP.

iPhone-ul are un ecran de 3,5 inch, tactil, cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente. Telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus si conectivitate EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea