Stiinta & Tehnologie

#constellation ayxta #constellation f #vertu #clamshell

Constellation Ayxta, prima colectie de clamshell-uri Vertu

La mijlocul lunii septembrie au aparut cateva imagini cu primul clamshell al celor de la Vertu, subsidiarul Nokia, producator de telefoane mobile de lux .

Recent compania a anuntat oficial si prima lor colectia de terminale clamshell, lux , noile modele vor fi mult mai dotate din punct de vedere al conectivitatii decat gamele pe care le prezinta rivalii. Astfel cei care vor achizitiona noile modele vor avea la dispozitie viteze de transfer HSDPA si HSPA (7,2 Mbps+) si receptor GPS.

Alte detalii

Detaliile despre noua colectie Vertu mai indica faptul ca modelele vor avea carcasa confectionata din otel inoxidabil , piele si in unele cazuri utilizatorii vor putea avea terminale placate cu aur, iar modelele au tastatura de ceramica si ecran din cristale de safir .

Noile telefoane mobile de lux din seria Vertu Constellation Ayxta vor fi disponibile din toamna lui 2009. Asemenea altor terminale de acest gen, modelele seriei vor avea preturi incadrate intre 4.900 euro si 6.500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea