Stiinta & Tehnologie

#accesorii auto #auto

Confortul din autoturismul personal, la alt nivel cu gama de accesorii auto de la Buz.ro

Orice autoturism, indiferent de marca si model, are nevoie de cateva imbunatatiri pentru ca experientele de sofat sa fie desavarsite. Nu vorbim despre achizitii costisitoare sau care sa presupuna un efort deosebit din partea conducatorilor auto. Cu cateva accesorii inovatoare, moderne, confortul din masina poate atinge cu lejeritate urmatorul nivel.

In intampinarea celor care doresc sa se bucure de un ambient relaxant, prielnic pentru sofat, dar si pe placul propriu, vine Buz.ro. Este un magazin online care ofera publicului larg solutii practice pentru casa si gradina, precum si accesorii auto variate, toate la costuri rezonabile. In atentie sunt acele articole care pot intregi experientele de sofat, regasite pe site, despre care cei interesati pot citi mai multe mai departe.

Accesorii auto de la Buz.ro, pentru experiente de sofat desavarsite

Evolutia tehnologica a marcat cu succes si domeniul auto, iar articolele disponibile pe buz.ro sunt demonstratia in acest sens. Iata care sunt cateva dintre produsele a caror eficienta va fi resimtita de cei ale caror autoturisme corespund cu caracteristicile acestora.

Sisteme de navigatie auto

Un astfel de dispozitiv a devenit o necesitate indispensabila in contextul actual cand oricine doreste conditii cat mai bune in masina. Este un player auto multimedia modern, spre care se pot orienta cei care doresc sa se bucure de un sunet clar. Reprezinta o investitie excelenta pentru cei care pur si simplu iubesc muzica, dar si pentru cei care doresc sa se bucure de celelalte functionalitati pe care le prezinta. Spre exemplu, sistemul de navigatie ofera si posibilitatea de a vizualiza filmele preferate oricand. Preluarea apelurilor hands-free, prin Bluetooth este un alt avantaj ce il insoteste.

Este compatibil cu cele mai multe aplicatii Android, pot fi eventual instalate si alte aplicatii dorite. Dispune de taste tactile, ce prezinta o exactitate excelenta, ecranul fiind HD, de 10 inch. Cei interesati pot vizualiza diversele modele disponibile pe buz.ro dintre care il pot alege pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor personale, dar si bugetului.

Car kit auto cu functie de modulator

Este un modulator FM eficient, cu ajutorul caruia poti vorbi in la telefon in timpul condusului fara a fi un pericol. Functia hands free usureaza procesul. Un astfel de dispozitiv se regaseste si pe buz.ro, dispune de MP3 player, incarcator de masina, precum si slot Micro SD. Este o solutie pentru cei care doresc sa asculte melodiile preferate, transmitand fisierele preferate la sistemul audio din telefon, prin unitatea flash USB/ card Micro SD.

In cazul in care vin apeluri in timp ce MP3-ul reda o anumita melodie, aceasta este redata ulterior, cand apelul a fost incheiat.

Camera auto DVR Full HD

O astfel de achizitie se poate dovedi o invetitie de durata, fiind cu unghi larg si GPS SOS G-SENSOR. Este o camera auto moderna, care poate sa realizeze inregistrari video la o rezolutie Full HD 1080p, cu un unghi de 140 grade si un numar de pana la 30 de cadre/ secunda. Pozitia de instalare vine cu avantajul ca imaginile surprinse vor fi clare si vizibile.

DVR-ul cu care vine insotita dispune de senzor pentru detectarea miscarii, deosebit de eficient. Acesta poate fi motivul pentru care conducatorii auto vor putea evita o coliziune frontala, pentru ca au stiut din timp ca se apropie ceva din fata. Este valabil si eficient mai ales atunci cand masina urmeaza sa paraseasca o parcare, fiind un asistent excelent.

Alcooltest – etilotestul cu ecran digital, cu ecran LDC

In timp ce unii se intreaba in ce sens le-ar putea folosi acesta, altii stiu deja ca reprezinta o cale optima de a afla daca au liber la condus sau daca e cazul sa mai astepte. Este un dispozitiv foarte practic si util, recomandat celor care obisnuiesc sa consume bauturi spirtuoase, chiar daca e vorba despre un pahar de vin servit in timpul mesei. Atunci cand masura acestuia a depasit o anumita cantitate, sunt sanse ca dispozitivul organelor de politie sa indice o alcoolemie care ar rezulta in suspendarea permisului de conducere, ceea ce nu isi doreste nimeni.

Iata care sunt cateva dintre accesoriile auto care ar putea transforma experientele de sofat in ceva confortabil si relaxant, de fiecare data. Cei interesati pot afla mai multe despre acestea si pot comanda produsele de interes de pe buz.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea