Stiinta & Tehnologie

#bmw #megacity #concept

Conceptul BMW Megacity va avea caroserie de fibra de carbon

Conceptul BMW Megacity , prototip cu emisii reduse, va avea o  monococa (ansamblu constituit din sasiul si caroseria unui vehicul) din fibra de carbon.

Prototipul face pparte din "Proiectul i" a celor de la BMW, iar modelul s-ar putea lansa ca un sub-brand al producatorului auto german.

In viitor

Conceptul BMW Megacity ar putea fi lansat pe piata candva in urmatorii cinci ani, desi data exacta nu a fost dezvaluita de reprezentantii producatorului. Totusi, se speculeaza ca modelul va fi prezentat in cadrul Olimpiadei de la Londra din 2012, pentru ca BMW este unul din sponsorii oficiali al evenimentului.

La inceputul lunii octombrie cei de la BMW au anuntat parteneriatul de tip joint-venture cu americanii de la SGL Carbon, intelegere care va duce la dezvoltarea de structuri din fibra de carbon. Liniile de productie ale prototipului se vor afla atat in Germania, cat si in Statele Unite ale Americii.

Conceptul Megacity

Desi nu se cunosc prea multe detalii tehnice este posibil ca Megacity sa fie disponibil in mai multe tipuri de caroserie, dar si cu motorizare la algere, pe combustie interna sau electrica. Odata cu inceperea productiei acestui model, BMW doreste sa dezvolte si un sistem nou de fabricare .

Daca conceptul BMW Megacity va deveni un model de serie, masina ar putea fi unul din cele mai radicale automobile oferite de producatorul german, cu structuri inovative , sisteme de propulsie si noi tehnici de fabricare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea