Stiinta & Tehnologie

#colin mcrae memorial cup #colin mcrae #dirt2 #omagiu virtual #raliu

Colin McRae omagiat virtual

Campionul World Rally acasa .ro/colin" title="colin">Colin McRae va fi onorat virtual in urmatorul joc pentru computere DiRT. Versiunea originala a acestuia purta deja numele campionului de raliu.

Noul DiRT 2 se va lansa oficial in luna septembrie a anului 2009 pentru platformele Xbox, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS si PSP.

Anunt oficial

Producatorii jocului DiRT, Codemasters, au anuntat ca noul joc va include si un omagiu virtual pentru Colin McRae, care a murit in anul 2007 in urma unui accident de elicopter. Moartea campionului s-a produs cu putin timp inainte de lansarea oficiala a lui DiRT.

Prin urmare, DiRT 2 va cuprinde si o portiune speciala numita Colin McRae Memorial Cup. Aceasta va putea fi accesata doar de jucatorii cei mai priceputi care in timpul curselor virtuale de masini vor avea cele mai bune rezultate. Totodata, in aceasta sectiune gamerii vor putea sa discute despre McRae.

Colin McRae


Nascut sub numele complet Colin Steele McRae, scotianul a vazut lumina zilei in orasul Lanark pe data de 5 august 1968. Din pacate, campionul de raliu a murit pe data de 15 septembrie 2007.

Colin se trage dintr-o familie de campion de raliuri. Tatal sau, Jimmy McRae, a castigat de cinci ori campionatul British Rally. La randul sau, fratele lui Colin, Alister McRae a fost si el un pilot de masini de raliu.

Colin McRae a devenit campion pentru prima data in 1991, iar in anul 1995, a devenit primul britanic care a castigat titlul World Rally Championship Drivers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea