Stiinta & Tehnologie

#tehnologie #gadgeturi #internet #consumator de tehnologie #Chris Dancy

Cine este cel mai mare consumator de tehnologie din lume

Chris Dancy, un barbat de 45 de ani din Statele Unite ale Americii, si-a castigat faima de “cel mai conectat om cu tehnologia din lume”.

Barbatul este conectat in permanenta la 300 - 700 de gadgeturi care colecteaza date despre activitatea lui in timp real.

Incheieturile mainilor sale sunt acoperite de sisteme portabile, precum bratara Fitbit si ceasul Peeble, care urmaresc activitatea sa fizica.

Chris Dancy se cantareste prin conexiune wireless la internet cu ajutorul unui dispozitiv numit Aria Wi-Fi, foloseste un dispozitiv mobil conectat la telefon pentru a-si ilumina casa si doarme pe o saltea Beddit care ii urmareste activitatea in timpul somnului. Inclusiv cainele sau are in dotare un gadget menit sa ii inregistreze toate miscarile.

Dancy a fost dintotdeauna pasionat de tehnologie si detine informatii solide in domeniul IT. A inceput sa foloseasca astfel de dispozitive in momentul cand si-a dat seama ca ii era greu sa tina socoteala tuturor lucrurilor pe care le face.

Americanul spune ca tehnologia il ajuta foarte mult si ca datorita gadgeturilor a reusit sa slabeasca 45 de kg, a invatat sa mediteze si sa protejeze mediul inconjurator. Mai mult de atat, el sustine ca si-a dezvoltat obiceiuri sanatoase multumita aplicatiilor care ii ofera feedback constant.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea