Stiinta & Tehnologie

#dodge #lancia #fiat #chrysler

Chrysler & Dodge: adio Europa

Reprezentantii companiilor Chrysler si Dodge au anuntat ca pana in anul 2011 marcile vor disparea de pe piata europeana.

Singurul model care va mai fi distribuit in aceasta zona va fi Jeep-ul.

Planul Chrysler

Noul presedinte al Fiat & Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca modelele Chrysler si Dodge vor fi vandute in continuare pe "batranul continet", dar sub siglele Fiat si Lancia .

Mai mult, planurile lui Marchionne nu se opresc aici, acesta dorind sa creasca vanzarile companiei Chrysler de la 1,3 miliane de autovehicule din 2009 la 2,8 milioane pana in anul 2014.

Alte detalii

Presedintele sergio marchionne a mai declarat ca generatia Chrysler 300C, care se afla in prezent in dezvoltare, va putea fi achizitionata de doritorii din Europa sub marca Lancia. Acest model va inlocui limuzina Thesis.

Tot sub marca Lancia vor fi distribuite atat noul Sebring , cat si un crossover la care Chrysler lucreaza in prezent. Pe de alta parte, Fiat-ul va primi un Dodge pentru Europa, care de fapt va incloui actualul model Croma produs de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea