Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #china #smartphone #huawei #samsung galaxy nexus # huawei u8860 honor

China se misca repede - Huawei U8860 Honor primeste update la Android 4.0

Spre "rusinea" majoritatii producatorilor cu pretentii din Occident, compania chineza Huawei a reusit sa lanseze un ROM update Android 4.0 pentru smartphone-ul propriu Huawei U8860 Honor . Potrivit GSMArena, Huawei U8860 Honor este primul telefon dupa Galaxy Nexus care ruleaza, oficial, Android Ice Cream Sandwich .

Se stie faptul ca dezvoltarea unor update-uri de ROM, cum este cazul ICS in acest moment pentru diversele versiuni de hardware (smartphone-uri cu specificatii diferite), este o mare bataie de cap pentru majoritatea producatorilor de telefoane mobile. Acesta este si motivul pentru care marile companii din domeniu nu pot face update-ul la Android 4 .0, cel putin deocamdata, in cazul multor device-uri, spre nemultumirea fanilor Android. In acest context, anuntul chinezilor este si mai surprinzator si confirma (daca mai era nevoie) faptul ca Huawei a devenit un nume destul de greu in lumea smartphone. Si este doar inceputul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea