Stiinta & Tehnologie

#cheltuieli lunare #cheltuieli auto #kitul gpl dedicat

Cheltuielile auto lunare, reduse la jumatate cu Kitul GPL dedicat

Fie ca vorbim despre beneficiile financiare, fie ca le luam in considerare pe cele ecologice sau de siguranta, instalatiile auto pe gaz sunt tot mai cautate de soferii romani. Piata de kituri dedicate GPL se afla pe un trend ascendent in Romania, in 2013 inregistrand o crestere de 20%.

Domeniul combustibililor alternativi ofera o noua perspectiva proprietarilor de automobile, pentru ca sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substantiale si un impact redus asupra mediului. Astfel, instalatiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberata de masina fiind mult mai mica.

Pentru ca masina sa functioneze in cele mai bune conditii, este necesar ca instalatiile de GPL sa fie construite in functie de caracteristicile fiecarei masini. Prin crearea de kituri GPL dedicate,  AGR Autogas - companie specializata in productia si omologarea instalatiilor auto pe gaz, precum si in asigurarea montajului, distributiei si suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere - realizeaza o corespondenta clara intre caracteristicile tehnice ale masinii si caracteristicile componentelor instalatiilor auto de gaz. in acest sens, pentru fiecare model de masina a fost gandit un kit GPL special, astfel incat fiecarui sofer sa ii fie usor sa opteze pentru instalatiile economice si ecologice de cea mai buna calitate.

“Stim cat de important este pentru fiecare sofer sa se simta in siguranta, atat el, cat si familia lui, motiv pentru care am dorit sa venim in intampinarea lui cu solutii personalizate cat mai sigure, la preturi cat mai mici. Despre ce investitie vorbim? Pretul unui kit GPL dedicat variaza de la 2300 lei pentru un autoturism obisnuit in 4 cilindri la 8500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare in 6 sau 8 cilindri, fiind o investitie care se amortizeaza repede. De asemenea, pentru toti soferii care doresc sa faca economii, am lansat impreuna cu mai multe institutii bancare “Programul de achizitie a unui kit GPL dedicat in rate magice fara dobanda”, astfel un client poate achizitiona o instalatie GPL si va putea plati rata din economia facuta”, declara Silviu Raicea, Director Comercial in cadrul AGR Autogas Group.

Pentru a afla mai multe informatii despre instalatia auto GPL si pentru a achizitiona Kit-ul GPL dedicat autoturismului tau, acceseaza //www.monteazagpl.ro/.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea