Stiinta & Tehnologie

#touchflo 3d #windows phone 7 series #htc

CEO-ul HTC confirma telefoane cu Windows Phone 7

Odata cu lansarea Windows Phone 7 Series , companiile producatore de terminale s-au reintors mult mai increzatoare catre sistemul de operare a celor de la Microsoft.

Coreenii de la LG si Samsung si-au prezentat deja prototipurile care ruleaza Windows Phone 7, iar taiwanezii de la HTC au confirmat si ei faptul ca pregatesc modele cu acest sistem.

La sfarsitul lui 2010

Desi regulile Microsoft sunt stricte cu privire la noul Windows Phone 7 Series, producatorii accepta compromisul. Astfel terminalele cu acest sistem de operare nu vor dispune de o interfata de utilizator proprietara companiei producatoare, ca Samsung TouchWiz, LG S-Class 3D sau in cazul HTC, TouchFLO 3D. Acesta este si cazul celor de la HTC, pentru ca CEO -ul Peter Chou a declarat in cadrul evenimentului CTIA 2010 ca pana la sfarsitului anului 2010, compania lui va lansa primul terminal cu Windows Phone 7. Cu aceasta ocazie, speculatiile aparute in presa IT, cum ca HTC ar putea renunta la sistemul Windows Mobile, au luat sfarsit.

Astfel, modelul HTC cu Windows Mobile 7 va dispune de interfata "vizuala" a noului sistem este denumita Metro aceasta bazandu-se pe " hub "-uri formatii de aplicatii si shortcut-uri. Sistemul Microsoft va dispune de un numar total de sase hub-uri, fiecare dintre ele incluzand cele mai cautate aplicatii sau servicii pe care un utilizator le foloseste intr-un telefon mobil.

Hub-urile Windows Phone 7

Cele sase hub-uri sunt People, Pictures, Games, Music + Video, Marketplace si Office. People va tine sub control retelele sociale ale utilizatorului, permitandu-i sa ordoneze sau sa faca share de continut. Hub-ul Picture va ajuta de fapt cel de People, ordonand, aranjand sau impartasind colectiile de poze ale utilizatorului.

Music + Video va ajuta utilizatorul sa transfere continutul adecvat din PC pe telefonul mobil, hub-ul Marketplace va fi locul dinc care fiecare utilizator poate sa isi descarce continut pentru smartphone-ul propriu, iar Office va avea suport pentru principalele formate de documente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea