Stiinta & Tehnologie

#Webby Mobile #premiile Webby Mobile #nominalizari Webby Mobile

Cele mai bune 4 aplicatii de mobil care te ajuta sa fii sanatos!

Decernarea premiilor Webby Mobile va avea loc in aceasta saptamana, iar cele mai bune aplicatii mobile pentru mentinerea sanatatii au fost deja nominalizate. Afla care sunt acestea si descarca-le si pe telefonul tau!

Charity Miles este o aplicatie care te ajuta sa faci sport si fapte bune in acelasi timp. Programul este sustinut de numerosi sponsori, care te vor ajuta sa castigi bani in schimbul distantelor pe care le parcurgi cu bicicleta sau alergand. Sumele vor fi donate unor cauze caritabile ale Achilles International, Habitat for Humanity sau alte organizatii de profil.

Win the Hour este o aplicatie dezvoltata de Nike impotriva sedentarismului. Aceasta te motiveaza sa faci miscare cate 5 minute in fiecare ora si te "premiaza" pentru fiecare provocare sportiva pe care ti-o propune.

Touchgift GSP e o aplicatie de sport si nutritie care iti pune la dispozitie peste 500 de videoclipuri cu exercitii fizice si care iti permite, in acelasi timp, sa-ti urmaresti evolutia.

Walgreens este o aplicatie destinata, momentan, doar locuitorilor SUA. Aceasta le permite clientilor farmaciei cu acelasi nume sa comunice cu farmacistii, sa isi procure sau inlocuiasca retetele si le aminteste cand sa-si administreze medicatia.

Sursa foto: lerablog.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea