Stiinta & Tehnologie

#hermes #cel mai scump #smart fortwo

Cel mai scump Smart Fortwo din istorie: 38.000 de euro

Compania franceza de lux Hermes a creat o editie speciala, exclusivista, a citadinei Smart Fortwo .

In contrast cu stirile care ne arata crize financiare in toate domeniile si recalculari ale productiei auto la nivel mondial, incepem saptamana cu o versiune speciala care costa de trei ori mai mult decat cea normala a modelului in discutie.

Este vorba de Smart Fortwo Hermes, o varianta de lux a clasicului model de oras creat de subsidiara Daimler. Versiunea Hermes a fost realizata cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea primului Smart, compania franceza de lux fiind partenerul perfect pentru celebrarea unui eveniment de acest gen.

Smart Fortwo by Hermes este disponibil in noua culori diferite (Ebony, Gold, Orange, Charcoal, HRed, Bright Red, Fuchsia Pink, Indigo, Sky si Lime), elementul de rezistenta fiind insa reprezentat de clasica piele de calitate care imbraca toate colturile habitaclului.

O alta noutate absoluta este setul de jante din aliaj care pana acum nu se regasea in lista de optionale disponibile pe Fortwo. Pretul intregului pachet Hermes pentru Smart Fortwo este unul pe masura imaginii companiei franceze: 38.000 de euro. 

Cititi continuarea pe ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea