Stiinta & Tehnologie

Cel mai mic telefon din lume, atestat in Cartea Recordurilor

Da, un telefon mobil in cartea recordurilor. Probabil ca nu e nici primul, nici ultimul? E si acesta un record, chit ca daca stai bine sa te gandesti in Guinness Book gasesti printre cele mai ciudate recorduri ale umanitatii.

Departe sa fie o ciudatenie , Modu este mai mult decat "dragalas" si poate ca aceasta trasatura l-a facut un castigator. Telefonul a fost catalogat ca fiind cel mai mic telefon din lume.

Prezentat la MWC

Dar Modu nu este o noutate. Daca ati urmarit stirile de la Mobile World Congress din acest an de la Barcelona, mai mult ca sigur ca Modu a fost macar o data in meniul zilei.

Acesta este un "telefonas" care nu cantareste mai mult de 39 de grame si are o grosime de 7,6 mm. Modu poate functiona ca telefon mobil independent sau asociat cu alte dispozitive, le face pe acestea sa devina smartphone-uri, telefoane de joc sau telefoane de muzica.

Putine, dar bune...

Alte detalii tehnice nu sunt cunoascute, dar poza zice destul de multe. Chiar nu e nevoie sa vizualizam pagini web pe mini-ecranul acestui telefon. Eu zic ca e destul ca poate sa se sustina la cat de mic e.

Foarte ingenios din partea acestui mic dispozitiv care pana la urma poate fi confundat cu un breloc de chei. Dar in toata aceasta mare tevatura, exista si o veste proasta, cel putin pentru europeni.

Din pacate acest telefon va fi lansat abia la sfarsitul anului in Statele Unite, in plus nu se stie cand piata din Europa va reusi sa puna mana pe el. Asteptarea e uneori criminala...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea