Stiinta & Tehnologie

#apple #ceas #gadget #iWatch # lansare iwatch

Ceasul Apple, mai asteptat decat primul iPad! Cat va costa si cand se lanseaza

iWatch, ceasul inteligent pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze in acest an, este comparat de catre reprezentantii fondurilor de investitii din Statele Unite cu iPad. Potrivit firmei UBS, succesul se datoreaza noilor tehnologii incorporate in produs.

Astfel, estimarile facute de reprezentantii UBS indica un pret minim de 300 de dolari pentru iWatch, perioada in care acesta ar urma sa intre pe piata fiind cea a sarbatorilor de iarna. "Credem ca Apple va introduce iWatch pe piata inaintea sarbatorilor de iarna. Ne asteptam ca vanzarile acestuia sa urmeze traseul iPad-ului. Ar putea sa evolueze chiar mai bine decat asteptarile noastre", se arata intr-un comunicat UBS.

Ceasul va fi dotat cu telefon, un sistem de monitorizare a starii de sanatate a posesorului si alte cateva aplicatii. Primele prognoze indica o piata de 21 milioane de unitati pentru 2015 si 36 milioane pentru 2016, cu incasari totale de 17,5 miliarde dolari in doi ani.

Foto: macrumors.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea