Stiinta & Tehnologie

#twitter #smartphones #linkedin #Facebook Home #telefoane integrate cu retele sociale

Ce telefoane integrate cu retele sociale urmeaza dupa Facebook Home

Interfata pentru Android Facebook Home este deocamdata un succes modest pentru reteaua sociala, dar ar putea fi suficient pentru a convinge si alte site-uri sa intre direct pe piata mobila. Urmeaza si alte telefoane integrate cu retele sociale?

Facebook Home a inregistrat 500.000 de descarcari in SUA in primele 9 zile de la lansare. Cifra nu este impresionanta, daca este comparata cu aplicatia Instagram, care a fost descarcata de peste 1 milion de utilizatori in 24 de ore. Poate insa aduce si alte telefoane sociale?

Telefonul Twitter

Sansele cele mai mari pentru un proiect similar cu Facebook Home le-ar avea chiar Twitter, dar analistii cred ca investitia este deocamdata prea mare in lipsa unui succes garantat.

Telefonul LinkedIn

Un smartphone LinkedIn ar putea deveni rapid "telefonul profesionistilor", gasindu-si un loc in nisa creata de BlackBerry in urma cu cativa ani. Reteaua sociala nu este insa la fel de populara si interactiva.

Telefonul YouTube

Integrat deja in Android, YouTube ar putea fi centrul unei experiente mobile reusite? Chiar daca atractia continutului video este mare, problema ramane calitatea comentariilor de pe YouTube. Google ar putea experimenta insa cu ideea, daca Android pierde din cota de piata.

Sursa foto: dallasnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea