Stiinta & Tehnologie

# conturi copii #instagram #facebook #conturi

Ce se intampla cu conturile copiilor de pe Facebook si Instagram. Ce restrictii vor fi introduse

Facebook si Instagram vin cu noi schimbari pentru protejarea copiilor. Va introduce o restrictie pentru platformele care vand produs online. Astfel, aceste companii nu vor mai putea sa targheteze minorii pe baza intereselor lor sau a activitatii lor pe alte site-uri, conform unei declaratii de presa emise marti de catre companie.

 

Toate agentiile de publicitate vor putea sa se adreseze doar persoanelor sub 18 ani numai in functie de varsta, sex sau locatie pe Facebook, Messenger si Instagram.

Instagram a motivat decizia spunand ca sustine ideea ca minorii nu au cunostintele necesare sa ia o decizie in momentul in care se foloseste acest tip de publicitate. 

Utilizatorii platformei Instagram, cu varsta de sub 16 ani vor avea, de asemenea, contul setat automat pe privat atunci cand se vor alatura platformei, a spus compania.  Compania a declarat  ca lucreaza si la o „versiune Instagram pentru copii”.

Pentru a proteja copii, mai multe platforme importante de social media au lansat, de asemenea, versiuni ale aplicatiilor lor pentru publicul mai tanar, de la Messenger Kids la YouTube Kids. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea