Stiinta & Tehnologie

#smartphone #windows phone 7.8 #functii Windows Phone 7.8 #functii noi

Ce functii noi include Windows Phone 7.8?

Windows Phone 7.8, update oferit pentru smartphone-urile WP ce nu sunt compatibile cu noul Windows Phone 8, include mai mult decat noul ecran de pornire. Afla ce functii a mai inclus Microsoft in update.

Noul Windows Phone 7.8, pentru telefoanele ce ruleaza in prezent Windows Phone 7.5, nu a sosit inca, dar a fost detaliat pe pagina de Facebook a Windows Phone Italia.

Ecranul nou din Windows Phone 8 era probabil functia cea mai asteptata de utilizatori, insa noul update aduce si alte imbunatatiri, scrie GSMArena.com.

Windows Phone 7.8 va include si Rooms, ce permite crearea de retele sociale in miniatura, prin care poti trimite poze si clipuri video doar apropiatilor alesi de tine pe telefon. Utilizatorii ce vor face upgrade-ul la WP 7.8 se pot astepta si la functiile SmartGlass si Xbox Music.

Windows Phone 8 a fost lansat deja pentru o generatie noua de telefoane, dar Windows Phone 7.8 va fi lansat de Microsoft abia peste cateva saptamani.

Sursa foto: Daily-portal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea