Stiinta & Tehnologie

#Windows Phone 8 #sistem de operare windows

Ce functii noi aduce Windows Phone 8

Microsoft a prezentat noul sistem de operare mobil Windows Phone 8, ce include numeroase imbunatatiri de functionalitate, dar si de design fata de Windows Phone 7.

Windows Phone 8 va fi compatibil cu specificatii excelente, de la procesoare dual-core la ecran HD 720p. Spatiul de stocare al telefoanelor Windows Phone 8 va putea fi extins prin card microSD, iar noile functii includ si integrarea puternica a aplicatiei Skype si un cip NFC, pentru plati directe cu telefonul mobil, scrie PhoneArena.com.

Cea mai importanta imbunatatire de design WP8 este noul Start Screen, care permite adaugarea de Live Tiles de dimensiune mica.

Windows Phone 8 include si modificari ce imbunatatesc functionalitatea multi-tasking, iar browserul Internet Explorer 10 este mai rapid decat cel folosit de smartphone-uri Android si iPhone.

Singura veste proasta de la prezentarea Microsoft este ca Windows Phone 8 nu va fi disponibil sub forma de upgrade pentru smartphone-urile cu WP7. Primele telefoane WP8 vor fi produse de Nokia, Samsung, HTC si Huawei si sunt asteptate pe piata in toamna acestui an.

Sursa foto: Appadvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea